Říjen 2007

Test Flekomozku!

31. října 2007 v 16:34 | Terka
Tady je test pro ty co mají časopis Flek !
TEST FLOKOMOZKU
1. Jak se jmenují slavní Galové?
a)Alberix a Obelisk.
b)Asterix a Obelix.
c)Alsterix a Obelyx.
2. Jak se jmenuje populární vodní houba?
a)Spongebob.
b)Spingebob
c)Spoungebox.
3. Jak se jmenuje loď z 1. dílu Pirátů z Karibiku?
a)Růžová Labuť.
b)Černá Mušle.
c)Černá Perla.
4. Jak se jmenuje vzdušný obal Země?
a)Fotosyntéza.
b)Atmosféra.
c)Atom katastrofa.
5. Jak se jmenuje nevyšší zvíře?
a)Žirafa.
b)Slon.
c)Lev.
6. Je pravda ,že když čteme máme více mozkových závitů?
a)Ne.
b)Ano.
7.Které moře nebo oceán obklopuje ČR?
a)Atlantický oceán.
b)Baldské a Černé moře.
c)Žádné.
8.Myslíš že žil Robinson Crusoe?
a)Ano je to podle skutečného příběhu.
b) Ne
9.Jak se jmenují slavné dvojčata?
a)Mary a Kate Olsen .
b)Mary Kate a Ashley Olsen.
c)Marri Kate a Asley Olsen.
10. Který domácí tým trénuje na Letenské pláni v Praze?
a)Sparta Praha .
b)Slavia Praha.
c)Liberec.
11. Jak se jmenuje vyhaslá popová hvězda?
a)Ewa Farna.
b)Madona.
c)Britney Spiers.
12. Slavná rodinka ze Spirngfieldu ?
a)Simsonovi.
b)Simpsonovi.
c)Simponovi.
13. Jaký je nejnovější singl Avril Lavigne?
a)Girfriend.
b)Smack that.
c)Jump.
14. Jak se jmenuje prezident ČR?
a)Václav Havel.
b)Bush.
c)Václav Klaus.
15. V jakém městě je koloseum?
a)Itálie.
b)Řím.
c)Praha.
16. Jaký je nejmenší stát?
a)Vatikán.
b)Německo.
c)Itálie.
17. Jak se jmenuje nový přírůstek do opičí rodiny v ZOO Praha?
a)Moja.
b)Richard.
c)Tatu.
18. Jaká je nejdelší řeka v ČR?
a)Vltava.
b)Labe.
c)Berounka.
19. Kde pramení Berounka?
a)Plzeň.
b)Praha.
c)……………….(dopište)
20.Jak se jmenuje slavní detektiv?
a)Sherlock Fous.
b)Sherlock Koums .
c)Sherlock Holmes.
SPRÁVNÉ VÝSLEDKY:
1.b),2.a),3.c),4.b),5.a),6.b),7.c),8.a),9.b),10.a),11.c),12.b),13.a),14.c),15.b),16.a),17.c),18.a),19.c-byl to chyták, ale správná odpověď je nikde ,20.c).
HODNOCENÍ :
0 -20 b.: Žádný mozek.
30 -50b.:Mozek plný slámy.
60 -80b.:Mozek napadení červy.
90 -110b.:Poloviční mozek.
120 -140b.:Mozek s docela inteligentními závity.
150 -170b.:Máš mozek!
180 -200b.:Máš mozek Alberta Einsteina.

Vše okolo telefonů !

31. října 2007 v 16:30 | Terka
Každý by chtěl fo´ták na mobilu s kamerou ,i já sem na něj musela čekat :D ale vyberete ten správný?Já se vám pokusím pomoci!A co ještě dodat ?Kdo bude něco potřebovat napište do komentářů a můj kámoš vám zodpoví na otázky ohledně mobilů a PC -je expert!
1)Nokia se kazí?Ano je to tak ,některé Nokia telefony se kazí.Mě se skazily už tři Nokie s foťákem .Nešly opravit.
2)Je lepší paušál nebo kredit?Kredit je sice lepší v tom že se podíváte kolik ho máte ale paušál má výhodu že si ho nemusíte pořád kupovat!Ale nepežeňte to jako já s paušálem-jeden měsic 940 Kč :D!
3)Mám si nechat mobil v nabíječce když má ještě čárky?Ne ,nezkoušela bych svůj mobil jestli vydrží baterka.Mobily které nabíjíte s čárkama se rychleji kazí.
4)V čem všem se může telefon zkazit?Tak například když s ním vaše kámoška hodí o zem,nebo na něj budete šahat rukama a nebo vám váš bratr/sestra ožužlají displej!
5)Je správné se posmívat normálním telefonům bez fo´táku?Ne ,není ,s takových lidí si nic nedělej,jen mávni rukou.
6)Která značka je nej?Toť otázka !Ale dobré jsou třeba LG a nebo Motoroly.
Cheš pomoct s výběrem mobilu?Napiš mi a já se zeptám experta!

Tipy na neljepší internetové hry!

31. října 2007 v 16:18 | Terka
Tady jsou tipy na nejlepší hry na internetu:
na www.superhry.cz -například Krávu ve skákačkách,gladiátora v bojovích nebo různá povolání.
Určitě na této stránce nepřehlídněte:Skákačky,srandičky,bojovky,hry pro dva a přehlédněte erotické hry!
na www.webgames.cz si zahrejte Vaflíka,podívejte se na videoklipy a závodní hry.
na www.100her.cz bojovky .

Linkin Park

31. října 2007 v 16:13 | já
* Chester Bennington (vokály)


* Mike Shinoda (klávesy/sampling/rap/kytara)

Kdo chce spřátelit blogy?

30. října 2007 v 19:39 | Terka
Ahojjjjjjjjjjjjj,kdo z vás chce spřátelit blogísky????????????Pišteeeeeee

Ge Te Sa

28. října 2007 v 14:10 | Terka
Tato hra je uplně bezvadná,sama jsem ji hrála.Chodíte nebo jezdíte po měste a sledujete život vašeho hrdiny.Nejlepší jsou kombinace při kterých se může všechno -létat s leadlem,plavat ......
Doporučuji!
Stojí nějak přes 1000 Kč

Sims

28. října 2007 v 14:04 | Terka
Sims jsou prý skvělá hra ,já ji budu mít o Vánocích a nebo možná někdy teď od kamaráda.Znám hooodně lidí co je má a říká že jsou uplně super !Já se vám pokusím vylíčit zážitky děcek se Sims!
Tady máte cenu Sims -připližně 1150 Kč (+ ,-)
Takhle vypadájí přiklady :
Sims 2 -Životní příběhy :Česká verze,samostatná hra.
Sims 2-Pets :V této hře se staráte o své virtuální mazlíčky.
Sims 2-Noční život -vše si můžete udělat k dokonalosti VIP salonku.
Ještě existuje víc Sims ale to bych tu byla do večera -takže ahoj!

A je tu soutěž o nej colorizaci!

28. října 2007 v 13:40
Tak ,je tu soutěžka o nej colorku takže pište !
Tady je přihláška :
1)Co má tvůj obrázek naznačit :
2)Vyhrál/a jsi někdy nějakou soutěž?
3)Proč ses přihlásil/a?
Pište -přihlášky!pište na můj e-mail:hodnaholkaterka@centrum.cz Posílejte s přilháškou i obrázkem!
Tady máte obrázky ke colorizaci:
Pls vybírejte jen odsud z těhletěch obrázků!Díkkkkkkkkkk!

Další jména!

28. října 2007 v 13:22 | Terka

Wítch záhlaví!

28. října 2007 v 12:05 | já
Tady jsou Wítch záhlaví -kopčit se zdrojem pls!

Pozadí se smajlama

27. října 2007 v 20:16 | Terka
Pls,kopčit se zdrojem!

Pozadí do blogu Avril a Ewa !Má výroba!

27. října 2007 v 13:29 | Terka
Tak pls kopírovat se zdrojem!A napište jak se vám to líbí!

Pozadí do blogu Zac a Vanessa !Má výroba!

27. října 2007 v 13:02 | Terka
Tohle pls také kopírovat se zdrojem!Dík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po zvětšení na vašem blogu to bude zvětšené!

Záhlaví má výroba

27. října 2007 v 12:20 | Terka
Prosím ty,co si to budou brát k sobě,uveďte zdroj!Nechci zkončit a je to pro vás!Dík!

Pro Konencu za bleskovku!

26. října 2007 v 19:53 | Terka

Horákovi!

26. října 2007 v 14:31 | Terka
Lucie má dvě dcery a Igor Beneš tři syny,najdou se a vezmou se .Horákovi mezi s sebou řeší třeba zamilované sourozence a tak!Chci aby se vrátili zpět do TV!

Super anti videjka TH!

25. října 2007 v 16:12 | Terka
Prouzám po netu a co nevidím?Husté videjka TH s českým dabingem!To musíte vidět!!!!!
Holčička(anti)TH -super!!!!!!!!!!!!!!!
Slintaaa -Supa!
Billovi potíže:D
Kdo je víc stupid?
Půjdeme za...............Tokio Hotel:-D
Z koho to táhne ?



Kdo ze známých lidí má lepší blog?

24. října 2007 v 14:07 | já
Ahoj,tohle nepatří k soutěži o nej blog 07,to jsem jen chtěla vědět co jsi myslíte vy o různých blocích!
Tak piššššššššššššte (klikejte)dííííííííííííííííííííííííík!